Bwin bonus novosti

bwin offer

Izvorno poznata kao betandwin, ova austrijska tvrtka osnovana je davne 1997. godine, s timom od samo 12 ljudi. Pokrenuli su svoju prvu stranicu za online klađenje samo godinu dana kasnije, što ih čini jednim od najstarijih online operatera koji postoje. Rebrendiran 2006. godine, mnogo prepoznatljiviji Bwin brand znatno je narastao od tih ranih dana, a sada se može pohvaliti s više od 20 milijuna registriranih igrača, na više od 25 teritorija.

Bwin je bio jedan od operatera za sportsko klađenje koji je suosnivač Europskog udruženja za igre na sreću i klađenje (EGBA). Ovo tijelo sa sjedištem u Bruxellesu radi na pružanju zaštite potrošača unutar industrije, kao i na promicanju održivosti i integriteta klađenja unutar europskog sektora online kockanja.

S tri različite licence za igre na sreću, članstvom u Međunarodnom udruženju za integritet klađenja i casino igrama koje su certificirali i eCogra i iTech Labs, ne možemo sumnjati da je Bwin jedan od najpouzdanijih i najuglednijih operatera online klađenja u poslovanju.

Bonus dobrodošlice

Bonus dobrodošlice – rezervna oklada od €25

Onima koji se smatraju registracijom na Bwin bit će predstavljen bonus dobrodošlice u obliku rezervne oklade od 25€. Za aktiviranje ovog bonusa potrebno je da ti interesi registriraju račun i naprave jednu transakciju od €10 ili više. Nakon odobrenja računa i naknadnog depozita, članovi će morati staviti £10 ili više akumulacionu okladu koja se sastoji od najmanje tri odabira.

Svaki od njih trebao bi imati koeficijente 1,50 ili više. Ako izgubite ovu prvu okladu, Bwin nadoknađuje vaše gubitke do €25 u obliku besplatne oklade. Ovo je ponuda koja je dostupna samo novim igračima i ne može se koristiti na konjskim utrkama.

Bonus za registraciju

Trenutni bonus dobrodošlice u bwin Sportsu je 100% bonus na depozit do €50. Novi igrači mogu zatražiti ponudu jednostavnom registracijom i polaganjem od minimalno €10. Bonus sredstva se ne mogu povući sve dok se zbroj bonusa i prihvatljivog depozita ne okladi 3 puta na sportske oklade s tečajem od 1,70 ili više.

Kako zatražiti bonus dobrodošlice?

  1. Izradite novi račun

– Prvo uđite na Bwinovu početnu stranicu. Za otvaranje novog računa jednostavno kliknite na gumb “Prijava” i nastavite s registracijom na Bwin.

  1. Napravite svoj prvi depozit

– Idite na blagajnu i odaberite željeni način plaćanja kako biste prvi put napunili svoj račun. Imajte na umu da je minimalni depozit postavljen na €10 i da postoje ograničenja plaćanja vezana uz ponude dobrodošlice. Nemojte koristiti Neteller, Skrill, PayPal ili Entropay da napravite ovaj prvi depozit.

  1. Kladite se sa svojim bonusom

– Nakon što izvršite svoj prvi depozit, ako imate pravo na podudarni bonus, on će vam odmah biti pripisan. Ako je besplatna oklada ponuda dobrodošlice na koju imate pravo, čim se prva oklada podmiri, besplatna oklada će se odmah pripisati. Sada možete koristiti svoju besplatnu okladu/podudarni bonus zajedno sa svojim početnim depozitom.

Bonusi za postojeće igrače

ACCA osiguranje Bwinovog tima dostupno je svima koji se odluče uključiti. Promocija ACCA osiguranja vratit će vam uloženu okladu na multibet od pet ili više timova ako jedan ili više odabira ne završi pozitivnim rezultatom. Bwin će tada vratiti, u obliku besplatne oklade, do 10€ koje se mogu uložiti na bilo koju momčad ili ligu u bilo kojoj kombinaciji.

Jedan od najvažnijih uvjeta ove promocije je da svaki odabir na vašem listiću mora biti s koeficijentom 1,20 ili više s minimalnim ulogom od €5.  Također, svaki od odabira mora započeti i završiti isti dan.

Operater promovira bwin klađenje uživo posebnom kampanjom pod nazivom „Klub u igri“. Korisnici se mogu prijaviti na web-mjestu, staviti pet €10 oklada u igri na nogomet, tenis, stolni tenis ili e-nogomet i dobiti besplatnu okladu od €5. Odabir mora imati minimalne koeficijente od 1,50 svaki.

Bwin također nudi poboljšani pristup s povećanim koeficijentom na redovnoj osnovi, 10% povrata na košarkaške gubitke i uvijek vam se isplati kladiti na temelju njihovog jamstva najboljih koeficijenata za utrke konja u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj.

bwin Uvjeti Bonusa 83/100
  • Minimalni potreban depozit: 10 €
  • Rollover: iznos depozita mora biti okrenut 3 puta
  • Zahtjevi za minimalne koeficijente: 1,7 trajanje 30 dana
200€ bonus dobrodošlice Posjeti bwin